Antalya’da faaliyet gösteren Merhamet Teşkilatı – İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, önemli isimleri ağırlamanın memnuniyetini yaşadı. Gerçekleşen ziyaret, hem kurumlar arası iletişimi güçlendirmesi hem de yürütülen insani yardım faaliyetlerine verilen desteği göstermesi açısından dikkat çekti.
Muratpaşa İlçe Kaymakamı Sayın İhsan Kara, Kaymakam Refiki Sayın İhsan Mert Mutlu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Gürbüz Şimşek, dernek merkezini ziyaret ederek teşkilat yetkilileriyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, özellikle ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirilen projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Antalya Merhamet Teşkilatı Başkanı Hakan Güneri, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların kurumlar arası iş birliğini güçlendirdiğini ifade etti. Güneri, nazik ziyaretleri ve teşkilat çalışmalarına gösterilen ilgiden dolayı misafirlere teşekkür etti.
Antalya Merhamet Teşkilatı Başkanı Hakan Güneri ve diğer ilçe temsilcileri, yapılan bu anlamlı ziyaretin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında gerçekleşen samimi sohbet ortamı ve kurum faaliyetlerine gösterilen ilgi, dernek gönüllülerini ve yöneticilerini ziyadesiyle memnun etti.
Dernek tarafından yapılan açıklamada, kamu kurumlarıyla kurulan bu tür güçlü bağların, sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin daha etkin ve sürdürülebilir hale gelmesine önemli katkı sağladığı vurgulandı. Ayrıca, toplumun dezavantajlı kesimlerine ulaşma noktasında iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
Merhamet Teşkilatı, nazik ziyaretlerinden dolayı Muratpaşa İlçe Kaymakamı Sayın İhsan Kara’ya, Kaymakam Refiki Sayın İhsan Mert Mutlu’ya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Gürbüz Şimşek’e teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Merhamet Teşkilatı’ndan Afganistan’da Ramazan Boyunca İftar Seferberliği
Ramazan ayının ilk haftasında, hayırseverlerimizin bizlere emanet ettiği zekat ve sadakalar ile Gazze’de gıda dağıtımı gerçekleştirdik.
Merhamet Teşkilatı Derneği olarak Afganistan’daki Merhamet Okulumuzda yürüttüğümüz çalışmalar, her gün yüzlerce çocuğun hayatında somut bir karşılık buluyor.